Nyt kun alan "vuodattaa" tässä blogissani ekasti, tarjoan lukijalleni kuvaa persoonastani eli kuka "minä ite" olen.

Olen Jouko P ja tapani tilette tuntemaan...:-)

Asustelen vakisuhteessa itseeni ja läheisiini pohjan perukoilla, siellä missäei ole oikeastaan aakeetalaakeeta vaikka niin joku voisi luulla, joku minut tunteva. Kuinka voisi olla mistään kotoisin, ellei määritä myös sitä, missä on muut. Ja koska intimiteettisuoja sen kuin kiristyy, en aio muiden sijaintiin puuttua vaan tarkennan tätä "ei mikään"-nimistä pohjan perukkaa. Täällä asuu enemmän tai vähemmän vinosilmäisiä, jopa eri ihonvärisiä ja muita kaikenkarvaisia, liekö jopa karvattomia, hajuttomia,ia mauttomiakin joukossa. Pääasia ettei tartte halutessaan ainakaan olla/jäädä yksin. Eli kyllä täällä "jossakin" voi hengailla, treffata, deittailla muutenkin kuin tän ihmeellisen naputtelukoneen kautta, jossa niska punoittaa, jäykistyy, päätä särkee ja selkä reistailee - yleiskunnon rapautumisesta nyt puhumattakaan. Niin se vain: nettisukupolven tultua paikallaanolo lisääntyy ja ihmisparka erakoituu virtuaalimaailmaan, jonka rannaton meri nielaisee. Ei se tarjoa kuin halpaa lohtua näidenkin rivien kautta. Älä muuta kuvittele. En aio spedeksi, juiseksi, taapermaniksi enkä miksikään räppääjäksi enkä muuksikaan hupiveikoksi.

  No nyt kun tiedät, että en ole oikeasti kotoisin kuin "sieltä jostain" veppiviidakosta, haluat jo tietää edes, kuka, minkäkokoisen kengänkuluttaja olen. Ylöeisesti: olen mielistynyt jo arvosalolaisen siteeraustavan mukaiseen ilmaukseen, ettei täällä lakeuksilla pilkata Jumalaa. Epäilen ko. AS:n itsensä motiiveja, mutta tänseutulaiset ainaski ennenvanhaan olivat aidosti mitä olivat ja sanoivat olevansa. usein jumalisia, taivaan Jumalaa kunnioittavia vähintäänkin. Eri asia oli, olivatko uskovia kristinuskon perusopin, Raamatun mukaisesti. Mutta se asiahan on sitten Jumalan ja ko. leivänmurtajan oma suhde ja siinä aloitteentekijäon aina itse Jumala. Ihmisen tarttuu tarjoukseen, ratkaisee suhteensa, otaa armon, jos ottaa. Lisää aiheesta en nyt saarnaa. Olen siis perusjuntti, uskovaiseksikin sanottu enkä sitä kiellä. Olen siis uskovainen sen Raamatun muk. merkityksessä.

Kun väitin alussa, että tapani tunnette jatkossa, tapahtukoon niin. En kumartele kuvia mutta kunnioitan toisia ihmisiä, luontoa ja varsinkin Luojaa. Toisuskoisten käsityksiin otan kantaa, sen lupaan tarvittaessa.